Skupna vrednost 399€, danes SAMO 129€

*DDV: organizatorka programa ni zavezanec za DDV.


Zakaj se boriš s svojim poporodnim telesom
(in kako to enostavno odpraviš)?

​Kaj če bi bilo možno popraviti trebušček, odpraviti bolečino v hrbtu in odpraviti “uhajanje”? Ti omogočiti življenje, ki si ga kot mama zaslužiš?

Ti omogočiti življenje, ki si ga kot mama zaslužiš? Priložnost, da spet izkusiš svobodo in veselje — da, se končno lahko igraš s svojim otrokom brez bolečin v hrbtu in strahu pred vhajanjem. Samozavest, ki jo dobiš od pohval svojih bližnjih zaradi izgleda in energije, ki jo izžarevaš.

Predstavljam ti unikaten po-porodni program, ki je bil dolgih 5 let v izdelavi z specifičnim fokusom na spremembe v poporodnem telesu in mamo z vsakdanjimi težavami kuhanja, pospravljanja in “dojenčkanja”. Vključije najboljše prakse iz stroke največjih svetovnih autoritet iz po-porodne vadbe. Gre za celoten korak-po-korak sistem, ki te sprehodi od samega začetka poporodnih aktivnosti do obnovljenega trebuščka, nebolečega hrbta in utrjenega medeničnega dna.

Komu je ta program namenjen ?

 • Mami, ki je pravkar rodila.
 • Mami, ki je rodila že pred več kot 10-timi leti, a vseeno ve, da je dovolj težav s trebuhom, hrbtom in uhanjenjem.
 • Mami, ki je rodila naravno, s carskim rezom ali pa mami, ki je imala težji porod z raztrganjem presredka.
 • Mami, ki je že slišala ogromno stvari, a ne ve kje začeti.
 • Mami, ki enostavno nima časa, ker živi življenje – tako kot vse me mame.

Pomembno: Med izdelavo programa sem poleg osebne stroke, upoštevala tudi nasvete in mnenja drugih strokovnjakov za po-porodne vadbe ter fizioterapevtov. Program je preverjen in najvišje kvalitete. Gre za delo osebnega poslanstva, ki ga lahko izvajaš v udobju svojega doma.

Andreja - zakaj bi si jaz želela kupiti ta program ravno sedaj?

 • Iščeš celovit, varen ter trajen program in ne samo naključnih “6 vaj za trebuh”.
 • Razumeš, da je investicija vase in svoje zdravje in telo najboljša investicija, ki jo lahko narediš v življenju.
 • Si odločena posvetiti 20 minut na dan sebi in svojemu telesu in ti je jasno, da lahko s konstantnim in organiziranim delom obnoviš svoje telo - odpraviš bolečine v vratu in hrbtu, normaliziraš razmik trebušne mišice in odpraviš uhajanje.

Skupna vrednost 399€, danes SAMO 129€

*DDV: organizatorka programa ni zavezanec za DDV.

Kaj vsebuje Rešilko program ?

Vse, kar je potrebno za obnovo tvojega poporodnega telesa je zavito v 4 priročnike s katerimi bo tvoje telo obnovljeno, energično in močno ter pripravljeno na vse izzive materinstva...
1. Sklop Rešilkota - Vse kar moraš vedeti o telesni drži
 • Zakaj je telesna drža sploh pomembna v poporodnem obdobju?
 • Kakšna sploh je telesna drža in kako si jo popraviti?
 • Katere gibalne vzorce moraš spremeniti preko dneva, da ti pomagajo pri tvoji obnovi telesa?
 • Zakaj je nošenjem nepravilne obutve škodljivo za tvoje telo, ter kako to popraviti?
 • Na kaj vse pazi Andreja v vsakodnevnem gibanju?
2. Sklop Rešilkota - Vse o mišičah medeničnega dna
 • Zakaj so mišice medeničnega dna tako pomembne za vse ženske?
 • Kako se jih aktivira, ter na kaj vse je potrebno paziti pri izvajanju vaj?
 • Kdaj in na kakšen način je najbolj priporočljivo vaditi?
 • Kateri položaji so za mame po porodu najbolj primerni?
 • Na kakšen način se lahko učinkovito in zabavno dela vaje?
 • Katere vaje to sploh so, ter kako se jih pravilno izvaja?

​POZOR: Celoten program je bil narejen z mislijo na utrujeno in prezaposleno mamo, ki “dojenčka”, zato izvedba celotnega seta vaj ki traja manj kot 20 minut na dan. Čas je, da končno zaživiš svobodno življenje ter se iskreno veseliš igre s svojim dojenčkom in otroki, na način, ki ti pomaga obnoviti telo. Pa ne samo to - tudi sex bo zaradi tvojega dobrega počutja in močnih medeničnih mišič popolnoma drugačen.

Za program nisem vedela, a mi ga je priporočila prijateljica. Povedala mi je, da ga izvaja njena prijateljica Andreja, ki se dolga leta ukvarja z vadbami za telo, zato sem si mislila, da bo sigurno nekaj vedela o tem, kar počne. Po njemu veliko bolj pazim, kako hodim ob vozičku, veliko bolj se zavedam pomena vaj za mišice medeničnega dna in jih tudi redno izvajam. Pri tem se mi zdi, da sem uspešna, saj nimam več nobenih težav. Pri tebi mi je všeč profesionalnost, ki jo premoreš kot vaditeljica, ustrezne in koristne vaje. Pri tebi pa so mi všeč tvoja pozitivna energija, nasmejanost, dostopnost, sproščenost in tam pa tam tudi kakšen odličen recept.

Nataša Visočnik
Filozofska fakulteta, Univerza v Ljubljani

3. Sklop Rešilkota - Tvoj center moči - trup.
 • Kaj je to center moči, samo trebuh, mišica ....ena, dve ....so povezane?
 • Katere mišice ga sestavljajo?
 • Kaj se zgodi z mišicami trebuha med nosečnostjo?
 • Zakaj je pravilna vadba trupa po porodu tako zelo pomembna?
 • Razmik preme trebušne mišice, kaj to sploh je, zakaj nastane, kako si jo izmeriš, ter kako se popravi?
 • Izvedela boš da je mogoče zožati pas, ter ustvariti raven trebuh, celo 6 pack kvadratke - brez enega trebušnjaka!
4. Sklop - Organizacija
 • Kako si vzeti čas za organizacijo, ter zakaj je pomembna?
 • Zakaj je dobro, da imamo družinske obroke splanirane, dobiš planer, ki ga lahko izpolniš s sodelovanjem družinskih članov.
 • Na kakšen način se izogneš hitrim prigrizkom in nakupom neprimerne hrane?
 • Kako si Andreja organizira svoje dneve, kuharijo in ostale obveznosti?

PREJMI POMOČ, KI SI JO ZASLUŽIŠ: Lahko ti uspe spet vzpostaviti funkcijonalno telo. Lahko se znebiš bolečin v vratu, hrbtu in popraviš razmik trebušnih mišic,odpraviš vhajanje. Drugim mamam je uspelo, tudi tebi bo. Verjamem vate.

Rešilko program pa je unikaten še zaradi ene stvari - prebereš ga lahko kjerkoli in kadarkoli. Za razliko od spletnih verzij podobnih programov, si Rešilko Program lahko “spraviš v žep”, saj je v PDF obliki. Poslala ti ga bom takoj po opravljenem plačilu, nekaj dni kasneje pa ti bom na dom poslala še tiskano različico programa.

Skupna vrednost 399€, danes SAMO 129€

*DDV: organizatorka programa ni zavezanec za DDV.

Kdo vas bo vodil skozi program?

Sem Andreja Gulič, uni.dipl. profesor razrednega pouka, učiteljica v OŠ, NCSF osebni trener, 13 let aktivna košarkašica, ljubiteljska atletinja, vaditelj košarke, atletike in plavanja, organizator športnega kampa za otroke, športnega varstva na maratonih, hčerka odličnega trenerja in srčne mame, sestra in teta.

Vendar najpomembnejši nalepki je zame ta – sem mama dvema prekrasnima hčerkama in partnerka, ki ljubi aktivno življenje z družino (ter petje, čokolado ter dobro kavo).

A včasih ta super-mami-plus ni bila tako nasmejana – poporodna sedemindvajsetletna Andreja je bila drugačna, zmedena, brez energije in totalno izgubljena Andreja. Čeprav v novi težko pričakovani,krasni vlogi. Hitro sem ugotovila, da moram čimprej postaviti svojo samozavest, energijo ter zdravje in moč nazaj na svoje mesto.

V želji, da pridem po porodu čim prej do svojega starega telesa, tistega funkcionalnega, delujočega telesa sem naredila veliko napak. Ki jih ne priželim nobeni mamimici. Nisem razumela, da poškodovan trup, oslabljeno medenično dno, občutno premalo spanja in nenazadnje nezadovoljstvo s svojim videzom, počutjem, pomanjkanjem energije lahko doleti tudi mene. Pa me je. Imela sem popkovno kilo, 4,5 prsta razmaka preme trebušne mišice (diastaze), nepopisne bolečine v križu, in dokler nisem zaključila vadbe z mokrimi spodnjicami.

In tu so se začeli obiski in iskanje pomoči.

Obiski fizoterapevtov, maserjev, osebnih trenerjev, pilates trenerjev, branje, raziskovanje in preverjanje informacij je bilo vsakodnevno opravilo. Ker sem hotela še nekaj več, sem naredila mednarodno licenco za osebnega trenerja NCSF, predelala še vse gradivo o prenatal in postnatal vadbi, nakupila in prebrala ogromno knjig in začela znova.

Vadila, stiskala, si pomagala do te mere, da sem po letu in pol lahko začela postopoma z osebnimi funkcionalnimi treningi, nato skupinskimi , ki so mojo natreniranost postopno pripeljali do nivoja, kjer je danes.Vse svoje izkušnje in znanje sem prelila na papir in nastala je Mama+ in program REŠILKO. 5 let svojega življenja sem posvetila aktivnemu raziskovanju pre in postnatal vadbe, rodila še drugo hčerko (tokrat s carskim rezom) in se aktivno posvetila vadbi Mamiplus, ker s tem ko sem pomagala sebi, sem iztočasno pomagala tudi drugim mamimicam. Verjamem, da lahko tudi tebi.

Samo zdrave bomo namreč svojim otrokom v ponos.

Andreja

V paket sem za vas danes vključila:

Modul o pravilni telesni drži z vajami

(vrednost 99 evrov)

Modul o mišicah medeničnega dna z vajami

(vrednost 99 evrov)

Modul o tvojem trebuhu in zmanjšanju diastaze z vajami

(vrednost 99 evrov)

Modul o organizaciji s priloženimi planerji, tedenskimi treningi, raztezanjem ter nakupovalni listki

(vrednost 99 evrov)


V program tako močno verjamem, da ponujam 100% garancijo na zadovoljstvo. Če vam Rešilko ne bo všeč (kar pa verjamem, da se ne bo zgodilo), ga preprosto pošljite nazaj in vrnila vam bom vaš denar.

ANDREJA, KAJ PA ČE JE MOJA SITUACIJA PRAV POSEBNA IN POTREBUJEM TVOJO OSEBNO POMOČ?


Popolnoma razumem tvojo skrb. Ravno zaradi tega dobiš ob nakupu moj osebni naslov elektronske pošte, kjer bova lahko rešili specifično situacijo. Obljubim, da bom odgovor na vaše vprašanje rešila v najkrajšem možnem času.

Glede začetka programa nisem imela NOBENIH pomislekov, ker sem vedela da obvladaš. Vaje za mišice medeničnega dna, dihanje, vozičkanje in pravilna drža je postalo tudi del vsakdana. Pri tebi mi je všeč to, da se vsaki posebej posvetiš, paziš, da vadbo izvajamo pravilno. Pokazes in narediš ustrezno težavnost za vsako individualno. Definitivno je to ustrezna vadba v poporodnem obdobju s tabo in s tvojim programom za vsak dan. Priporočam vadbo pri tebi vsaki mamici, ki želi biti zdrava, pozitivna in polna energije.

Violeta Husu
Učiteljica razrednega pouka


Ker pa moramo mame držati skupaj vam pripada tudi: 

Majčka MamiPlus

(vrednost 25 evrov)

15 minutni klic z mano po opravljenem prvem tednu programa Rešilko (lahko ga seveda koristiš tudi prej)

(vrednost - neprecenljiva)